Ristiäisiä juhlittiin toukokuun alussa. Tarjoiltavat päätin tehdä itse. Tarjolla oli piirakoita (mummoni teki!), kinkkuvoileipäkakkua, kasvisvoileipäkakkua, hedelmäjuustokakkua, keksejä, suklaakuivakakkua ja toki täytekakkua myös.
Kasvisvoikkarissa ruusut pursotettu notkistetulla tuorejuustolla ja voin kertoa, et meinas näppivoimat loppua keksen. Valmista kuitenkin tuli :)
Tennarien teko-ohjeen bongasin Pionilaakson blogista. Kiitos yksityiskohtaisista ohjeista!
Hedelmäkakun ohjeen olen saanut ystävältäni ja on muuten hyvää. Ruusupursotukset Flora Vispiä.
Taustalla näkyy kylmösavuLohi-vuohenjuustomoussella täytettyjä ruissipsejä. Tämän idean sain Lämmöllä tehtyä -blogista.
Sitten vaaleansinisiä pikkuleipiä.
Ja suklaakuivakakku.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti